Museum MORE | Kasteel Ruurlo

Vordenseweg 2
7261 LZ Ruurlo
(0575) 76 03 00
info@museummore.nl
www.museummore-kasteelruurlo.nl

Museumkaart
Vanaf de opening, 27 juni 2017, geldig

Openingstijden
Dinsdag t/m zondag 11.00 – 17.00u

Museum MORE | Kasteel Ruurlo

Het is zover! Vanaf dinsdag 27 juni zal Museum MORE | Kasteel Ruurlo open zijn voor publiek. Het wordt de tweede locatie van MORE.

In de bosrijke omgeving van de Achterhoek, ligt het bijzondere Kasteel Ruurlo. Het rijksmonument is een van de mooiste kastelen van de omgeving en wordt omringd door een prachtige Engelse landschapstuin.

Op de tweede locatie van Museum MORE, Kasteel Ruurlo, staat het leven en werk van grootmeester Carel Willink centraal. De opstelling toont de ontwikkeling van een zoekende kunstenaar die zich later weet te ontplooien als de nooit geëvenaarde schilder. Naast 45 werken van Carel Willink, zullen ook bijzondere creaties van modeontwerpster Fong Leng te zien zijn.

Een bezoek aan deze historische plek heeft iets betoverends. Door de bijzondere mix van de magische schilderijen van topkunstenaar Carel Willink, architectuur uit verschillende eeuwen, de omliggende oranjerie en al het natuurschoon van de Achterhoek, staat Kasteel Ruurlo garant voor een uniek dagje uit.

De kamers van het kasteel zijn te betreden met een ticket van het museum. Voor de niet museumbezoekers is de omliggende Engelse landschapstuin en oranjerie gewoon toegankelijk.

vorigevolgende