Eigenzinnig Lochem

Markt 2
7241 AA Lochem
(0573) 25 18 98
info@eigenzinniglochem.nl


Openingstijden
Maandag 12.00 – 17.30 uur
Dinsdag 09.00 – 17.30 uur
Woensdag 09.00 – 17.30 uur
Donderdag 09.00 – 17.30 uur
Vrijdag 09.00 – 17.30 uur
Zaterdag 10.00 – 16.00 uur
Zondag gesloten

Privacy en Cookies

Stichting Lochem 3.0 en VVV Lochem, gevestigd aan Markt 2, 7241 AA Lochem, zijn verantwoordelijk voor de activiteiten van Eigenzinnig Lochem en de website eigenzinniglochem.nl. In deze privacyverklaring leggen de besturen vast hoe wordt omgegaan met persoonsgegevens, waarvoor ze worden gebruikt en welke maatregelen worden genomen om persoonsgegevens te beschermen. Wanneer je hier vragen over hebt, neem dan contact via info@vvvlochem.nl.

Eigenzinniglochem.nl verwerkt persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je gegevens aan ons hebt verstrekt. De volgende gegevens worden daarbij mogelijk verzameld:

1.       Persoonsgegevens die je actief verstrekt door een contactformulier in te vullen, een e-mail te sturen of telefonisch een vraag te stellen:

a.       Voornaam,
b.       Achternaam,
c.       E-mailadres,
d.       Postadres,
e.       Telefoonnummer.

Deze gegevens worden alleen gebruikt om je vraag te kunnen beantwoorden of de gevraagde dienst te verlenen. Wanneer de dienst een bestelling of een reservering bij derde partij betreft, worden alleen de noodzakelijke gegevens doorgegeven en administratief verwerkt. Voor de administratie geldt een wettelijk bewaartermijn van 7 jaar. Andere persoonsgegevens worden na het beantwoorden van je vraag of het uitvoeren van een verzoek of opdracht verwijderd.

2.       Overig: IP-adres (geanonimiseerd).

Eigenzinnig Lochem verwerkt deze persoonsgegevens om op basis van je geanonimiseerd surfgedrag om onze website en het aanbod aan informatie en diensten optimaal te laten aansluiten op jouw voorkeuren.

Geheimhoudingsplicht

Iedereen die actief is voor of werkzaam bij stichting Lochem 3.0 of VVV Lochem en toegang heeft tot persoonsgegevens is gebonden aan geheimhoudingsplicht.

Beveiliging

Stichting Lochem 3.0 en VVV Lochem nemen de noodzakelijke technische en organisatorische beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot persoonsgegevens te voorkomen.

Google Analytics

Met behulp van Google Analytics verzamelen wij informatie verzamelen over de bezoeken aan en het gebruik van deze website/dienst. Stichting Lochem 3.o heeft met Google een bewerkersovereenkomst afgesloten. De gegevens die worden verzameld door Google worden geanonimiseerd en versleuteld. Het delen van deze gegevens met andere Google-diensten staat uit.

Gegevens inzien, aanpassen en verwijderen

Als bezoeker van de website maak je gebruik van een dienst. Je hebt het recht op je eigen gegevens in te zien, aan te laten passen of te laten verwijderen. Dit betekent dat je een verzoek kan indienen voor inzage, correctie of verwijdering. Dit verzoek mag je sturen naar info@vvvlochem.nl.

Wel willen we er zeker van zijn dat het verzoek door jou is gedaan. Ter bescherming van ieders privacy vragen we wellicht om aanvullende documentatie die aantoont dat het verzoek door jou is gedaan. We reageren zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen vier weken op je verzoek.

Welke cookies gebruikt eigenzinniglochem.nl

Een cookie is een klein tekstbestand dat op je computer, smartphone of ander digitaal apparaat wordt opgeslagen. Onderstaand hebben wij weergegeven welke cookies op je apparaat worden geplaatst door gebruik te maken van deze website en de gekoppelde diensten.

geplaatst door gebruik te maken van deze website en de gekoppelde diensten.

Naam
Soort
Aanbieder
Doel
Vervaldatum
_ga
Analytisch
Google Analytics
Onderscheiden van unieke bezoekers
2 jaar
_gid
Analytisch
Google Analytics
Onderscheiden van unieke bezoekers
24 uur
_gat
Analytisch
Google Analytics
Verminderen van het aantal verzoeken
1 minuut
_atuvc, _atuvs
Functioneel
AddThis
Mogelijkheid om een pagina te delen
13 maanden

Recht op indienen van een klacht

Indien je als bezoeker van deze website/dienst bezwaar wil maken tegen de wijze waarop Eigenzinnig Lochem jouw persoonsgegevens verwerkt dan kan je een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Meer informatie daarover is te vinden op www.autoriteitpersoonsgegevens.nl.

Contact

Indien je vragen of opmerkingen hebt over privacy en cookies dan kan je contact opnemen met info@vvvlochem.nl.

Eigenzinnig Lochem, juli 2018