B&B Hart van Lochem

Achterstraat 12B
Inchecken op Bierstraat 8
(0573) 74 60 13
info@hartvanlochem.nl

Hart van Lochem

Hart van Lochem een B&B in het centrum van Lochem!

Ben je op zoek naar een heerlijke overnachting in Lochem, dan ben je bij Hart van Lochem aan het juiste adres. Of je nu voor het eerst in Lochem bent of niet, je wordt spontaan begroet, en daar word iedereen blij van. Blij word je ook van de historische straatjes rondom de Gudulakerk. Je vindt er ruime terrassen en leuke winkels. De hobbelige keien herinneren aan de tijd van toen. Toen langzaam leven nog heel gewoon was.

In één van onze drie kamers met privé badkamer kan je helemaal tot rust komen, en zal het je aan niets ontbreken. De kamers delen een gezamenlijk keukentje met gratis koffie en thee, en een heerlijk ontbijt in de morgen . Je kunt genieten van ons zonnige balkon met uitzicht over een prachtige stadstuin. WiFi is overal gratis toegankelijk. Voor gasten met een elektrische fiets hebben wij een gratis oplaadpunt, en voor gasten die moeite hebben met traplopen hebben wij een traplift.

Ben je voor je werk in Lochem, of zoekt je een verblijf voor een gezellig uitje met familie of vrienden? Wij bieden je graag een verblijf aan in Hart van Lochem.
Overdag kun je genieten van de prachtige natuur die Lochem te bieden heeft, of je maakt een uitstapje naar de meerdere gezellige plaatsjes zoals Laren, Epse, Gorssel, Harfsen, Almen en Barchem. Daarnaast ben je binnen een kwartiertje bij de A1 . Zutphen is te bereiken binnen 20 minuten, Deventer in 25 minuten, en in 35 minuten ben je in Apeldoorn . s Avonds kan je heerlijk uit eten bij één van de vele restaurants die Lochem rijk is.

Wij hopen je snel te mogen ontvangen als gast!
Gastvrouwen Ingrid en Hugolien 

vorigevolgende