Eten & drinken

Uit eten in Lochem? Lochem biedt een uitgebreide keuze aan restaurants, cafés en andere mogelijkheden om te eten en drinken. Voor elke gelegenheid is er een passende plek te vinden. Koffie met iets lekkers, een broodje, een snelle hap of uitgebreid tafelen. Je kunt genieten van producten uit de Achterhoek en kiezen voor een internationale keuken. Frans, Canadees, je vindt het in Lochem. Laat je  verrassen door het eigene van iedere horeca ondernemer in Lochem.

Van om binnenkort naar Lochem te komen? Bezoek dan zeker een van onze eet en drinkgelegenheden. Wij helpen je graag een keuze te maken door alles op een rijtje te zetten.

Hieronder een greep uit ons aanbod:

Aan tafel met Boer Willem

Heb je het al gehoord? Boer Willem heeft zijn melkkoeien ingeruild voor een grote groentetuin “Lief lekkerland” in Lochem.

Wil je zijn bijzondere biologische groenten proeven? En vind je het leuk om Boer Willem te ontmoeten en zijn levensverhaal, waaronder zijn deelname aan het populaire datingprogramma voor boeren, te horen? Dat kan!

Loetje Gorssel

Loetje Gorssel is de negende vestiging van Loetje Groep. Met dit filiaal, gevestigd in het voormalige De Roskam-pand tegenover Museum MORE, is het eerste Loetje restaurant buiten de Randstad!

De malse ossenhaasbiefstuk staat, naast vele andere vlees- en visgerechten, …

 

Nieuwsgierig geworden naar het totale aanbod? Kijk dan snel verder bij onze voorgeselecteerde categorieën.