Da Nonna Pippina

Dorpsstraat 33
7218 AB Almen
(0575) 43 12 73
www.danonnapippina.nl

Openingstijden Ristorante:
Vrijdag tot en met zondag vanaf 17.00 uur
De keuken sluit om 20.30 uur

Dinsdag tot en met donderdag vanaf 17.00 uur voor groepen tussen minimaal 12 en maximaal 18 personen (uitsluitend op afspraak, minimaal een week van te voren)

Openingstijden Pizzeria – bar Italiano & Delicatessenwinkel:
Maandag en Dinsdag: Gesloten
Woensdag tot en met zondag van 17:00 – 22.00 uur, of later als het gezellig is 🙂

Da Nonna Pippina

Wie de culinaire pastakunsten uit het zuiden van Italië wil ervaren komt naar Dorpsstraat 33 in Almen. In deze rustieke ambiance vergeet je even dat je in Nederland bent.

De sfeer en ambiance is geweldig, maar ook het eten is er natuurlijk heerlijk. De gastvrouw serveert diverse antipasti en primi piatti, zoals ravioli, tagliatelle, lasagna, penne, spaghetti of canneloni. Je kunt er dagelijks kiezen uit twee of drie gerechten. In de Pizzeria worden de pizza’s op authentiek Napolitaanse wijze bereid, vanaf het eigengemaakte pizzadeeg tot het afbakken in de houtgestookte pizzaoven.

Het bedrijf is opgedeeld in de pizzeria en delicatessenwinkel en een ristorante. In de delicatessenwinkel is een klein assortiment Italiaanse wijnen en een aantal specifieke lekkernijen te koop. Onder andere producten van eigen import zoals een ambachtelijk gemaakte pastalijn (30 typen), Tomatensauzen (6 typen) en alles puur natuur zonder conserveringsmiddel. Zo kan je thuis ook nog even genieten van dit heerlijke stukje Italië in Almen!