Lokaal Loyaal

Maakt winkelen weer leuk!

LokaalLoyaal

LokaalLoyaal

LokaalLoyaal, waar je ook bent, je ziet altijd direct welke winkels er in de buurt zijn. Maar vooral wat er voor leuke dingen te doen zijn! Laat je verrassen door het grote aanbod aan leuke en authentieke winkels. Zo wordt een middagje winkelen weer leuk en ouderwets gezellig!

Over LokaalLoyaal

Veel binnensteden kampen sinds enkele jaren met leegstand en winkelstraten die steeds meer op elkaar lijken. Het onlineshoppen krijgt hiervoor vaak de schuld. Maar is dat ook zo? Zijn we met zijn allen niet vergeten, hoe belangrijk het is elkaar op lokaal niveau loyaal te zijn? En hoe gezellig een leuke binnenstad kan zijn?

Dit was de reden voor ons om een platform te bouwen waar inwoners, bezoekers en ondernemers op een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier met elkaar in contact kunnen komen. Een platform op internet én op je smartphone. Een platform waarop de ondernemer bijzondere activiteiten en aanbiedingen kenbaar kan maken. Snel en zonder gedoe. De inwoner én de bezoeker zien op hun smartphone ogenblikkelijk wat er speelt en waar een leuke actie loopt. Wat ze zien is letterlijk ‘om de hoek’ en dus zeer relevant. Winkelen wordt weer leuk!

LokaalLoyaal App! Ben jij al Lokaal Loyaal? Nee? Download de app