Camping De Vetweide

Dorpsstraat 7
7218 AA  Almen
0575-431927
info@devetweide.nl

Tijd: Starttijd in overleg. Eindtijd tot maximaal 20:00 uur
Prijs: € 15,00 per ezel en € 3,00 per persoon (standaard) of € 9,50 per persoon (met picknick)
Reserveren: Om teleurstellingen te voorkomen is reserveren gewenst. Een standaard ezeltocht kun je op de dag zelf reserveren, met een picknick erbij is dit twee dagen van te voren.
Extra’s: Er gaat standaard drinken en een versnapering mee voor onderweg. Zelf aanvullen met iets anders mag. Ook kunnen wij een bolderkar met een picknick verzorgen, extra leuk langs de waterkant!

 

24, 25, 26 augustus

Wandel met een ezel aan de Berkel!

Wandel met een ezel aan de Berkel bij Almen!

Ga samen op pad met een ezel en ontdek de mooie Berkel op een unieke manier! Een beetje spannend, maar zo leuk om te doen tijdens het Berkelfestival!

Coby Wiltink-Roeterdink van de Vetweide aan het woord: “Samen ontdekken jullie de zandpaden, de rivier de Berkel en een picknickplek op het sfeervolle dorpsplein van Almen. Overal is het groen en rustig. En wat het bijzonder maakt: kinderen met een gewicht tot 40 kilo mogen als ze willen op de rug van de ezel zitten!

We hebben twee routes. Beide routes zijn ongeveer vijf kilometer en duren in ezeltempo 2,5 uur. In de manden draagt de ezel drinken en een versnapering voor jullie mee en natuurlijk brokken voor de ezel zelf. Willen jullie een bolderkar met complete picknick mee? Dan kunnen we dat uiteraard ook verzorgen. Om een wandeling te maken gaan er minimaal 2 volwassenen mee, waarvan altijd minimaal 1 volwassene per ezel. Omdat de ezels maar één tocht per dag hoeven te lopen is het nodig om vooraf te reserveren.

Kom ook tijdens het Berkelfestival en beleef de Berkel op een unieke manier! Wij verheugen ons op je komst!”

Met wie wil jij dit avontuur beleven?