Stadshuus Lochem

Markt 3
Lochem

Programma:
Vanaf 18:00 (optioneel): Gezellige ontvangst met hapjes en soep van de Soepbrigade.
Tussen 19:00 en 20:15 uur: Concert, waarna er gelegenheid is om met de beiaardier in gesprek te gaan tijdens een gezellige nazit.
Vanaf 20:30 uur: De prachtige film ‘Die Berkel’ wordt vertoond.

Het is gewenst om van te voren te reserveren i.v.m. het beperkte aantal plekken (maximaal 30 gasten).
Reserveren kan via de VVV in Lochem, (0573) 25 18 98, info@vvvlochem.nl.

Prijs: €15,- per persoon voor het complete programma vanaf 18:00 uur. Kom je vanaf 19:00 uur? Dan is het €10,- per persoon.
Betaling: via VVV Lochem 

24/08/2018

Beiaardconcert en de film ‘Die Berkel’

Geniet tijdens het Berkelfestival van een uniek beiaard concert van Jan-Geert Heuvelman en de film ‘Die Berkel’ in een zomerse setting bij het Stadshuus in Lochem! 

Op vrijdagavond 24 augustus 2018 speelt stadsbeiaardier Jan-Geert Heuvelman een beiaardconcert op het carillon van de Gudulatoren in Lochem in het kader van het Berkelfestival! Het concert is te beluisteren vanuit de binnentuin van het Stadshuus in Lochem! Na afloop is er tijd om na te praten en wordt de prachtige film ‘Die Berkel’ vertoond, waaraan Jan-Geert Heuvelman heeft meegewerkt in zijn rol als beiaardier van Lochem aan de Berkel!

Gerthe Lamers van Stadshuus Lochem aan het woord: “Tijdens dit concert zullen vooral werken van Nederlandse componisten klinken. Zo klinkt bijvoorbeeld één van de ‘Concerti Armonici’ van graaf Unico Wilhelm van Wassenaer Obdam die ook zelf woonachtig was in de omgeving van de Berkel op kasteel Twickel bij Delden. Verder mogen improvisaties van het Gelders Volkslied en het Lied van Lochem natuurlijk niet ontbreken in dit programma.”

Kom tijdens het Berkelfestival ook genieten van dit unieke concert in een zomerse setting en laat je betoveren door de klanken van stadsbeiaardier Jan-Geert Heuvelman en de prachtige beelden van de film ‘Die Berkel!’

Programma

18:00 uur (optioneel): Gezellige ontvangst met soep en hapjes. De soep wordt geserveerd door de Soepbrigade onder leiding van Sara Udcoff – Kuiters.
19:00 uur: Inleiding door Jan-Geert Heuvelman in de binnentuin van het Stadshuus
19:15 uur: Maximaal 10 personen mogen mee in de toren om het beiaardconcert in te luiden
19:30 tot 20:15 uur: Beiaardconcert op het carillon, te beluisteren in de binnentuin van het Stadshuus. Na afloop is er de gelegenheid om na te praten.
20:30 uur: Vertoning van de film ‘Die Berkel’ in het Stadshuus, waaraan Jan-Geert Heuvelman heeft meegewerkt.

Met wie ga jij?