Buitensociëteit

Coehoornsingel 1
7201AA Zutphen

Aanvang: 19.30 uur
Kaarten kunnen besteld worden via de site van de Hanzehof

24/11/2018

(The) Voice and Dance in Harmony

(The) Voice and Dance in Harmony – De Harmonie bestaat 110 jaar!

Samen met zangeres/harpiste Iris Kroes en danser Mars Bentum bezorgt muziekvereniging “De Harmonie Gorssel – Eefde” u een heerlijk avondje uit.

Iris Kroes werd in 2012 winnares van “The Voice of Holland” en maakte indruk als “het meisje met de harp”. Haar prachtige stem in combinatie met de harmonieuze klanken van haar harp (die ze gekregen heeft van haar coach, Marco Borsato) maken haar optreden tot een adembenemende ervaring. Ze is ook een innemende verschijning met een erg prettige interactie met haar publiek. Onder begeleiding van De Harmonie zal ze o.a. het “kippenvel”-lied Hallelujah (van Leonard Cohen) gaan zingen.

Behalve als winnares van “The Voice”, is ze ook bekend geworden door haar optreden tijdens de MH17-memorial. In die herdenkingsdienst, die live op tv werd uitgezonden, vertolkte ze op gevoelige wijze het liedje “I still cry”.

Deze avond wil De Harmonie u ook vrolijkheid en dynamiek laten ervaren. Daarom komt Mars Bentum met zijn danstalenten meedoen: op verrassende en pakkende wijze zullen De Harmonie en Mars’ dansers een “dance dance dance”-act neerzetten die onvergetelijk zal zijn.  Mars Bentum is vooral erg bekend in de regio, vele jongeren kennen hem als danstrainer; hij speelt op 24 november een thuiswedstrijd want zijn dansschool is gevestigd in de Hanzehof.

De dansstijlen die hij met zijn dansers zal demonstreren variëren van street- en breakdance tot hip hop en Argentijnse tango.

En natuurlijk gaat De Harmonie ook een aantal erg mooie en bekende muziekstukken voor u spelen. Kortom dit wordt een avond met een zeer gevarieerd aanbod, waarvan u veel mag verwachten. De Harmonie wilt u een verfrissende blik geven op “muziek maken in verenigingsverband”. Kijk voor meer info op de website: www.deharmoniegorsseleefde.nl

vorigevolgende