Stadshuus

Markt 3
Lochem

Tijd: 10:00 – 17:00 uur

22/09/2018

Open Dag Stadshuus

Open Dag Stadshuus Lochem 22 september!

Het Stadshuus bestaat drie jaar en heeft 19 huurders onderdak. Op zaterdag 22 september gooit het Stadshuus Lochem haar deuren open. Iedereen is van harte welkom!

Nieuw in het Stadshuus zijn: Stichting ’t Oude Kinderboek, het kantoor van Univé Oost en de Kookstudio.

Om 10 uur bijt de Big Band Muzehof op de Markt het spits af en zal aansluitend wethouder Henk van Zeijts Stichting ’t Oude Kinderboek en de Kookstudio openen.

Tot 16 uur zijn er presentaties en workshops van verschillende huurders en gebruikers. Een greep uit het programma: leerlingen en docenten van het Muzecollectief laten zich horen, dansworkshop Balfolk o.l.v. Monique Gordijn, Kunst kijken door FitART,  lezing over Roald Dahl door Maran Olthoff, workshop schilderen op muziek door Pieter van de Pol, schminken bij Talent en Leren. Daarnaast is er een informatiemarkt met o.a.: Lochem Energie, Atelier met Stip, Klimop Vitaliteit, zangdocente Sara Mens, Kledingbank Goed, Buurtzorg en het Repair Café.

In de Molenzaal is de expositie van Toon Klaver te bezichtigen.

Univé Oost biedt de bezoekers een consumptie aan, vrijwilligers van het Stadshuus bakken heerlijke taarten, Stadshuus Soepbrigade is er met lekkere soep en hapjes en in de middag wordt er getrakteerd op Italiaanse bruschettas.

De vaste Stadshuus muzikanten laten ook van zich horen op verschillende momenten.

vorigevolgende