Stichting ‘t Oude Kinderboek

Stadshuus
Markt 3
7241 AA Lochem
www.stichtingtoudekinderboek.nl

Tijd: 10.00 uur – 13.30 uur

02/03/2019

Kinder- en Jeugdboeken Markt

Op zaterdag 2 maart zal in Het Stadshuus, Markt 3 in Lochem een kinder- en jeugdboekenmarkt worden gehouden. Honderden oude kinderboeken worden uitgestald in de Huiskamer van Het Stadshuus. Iedereen kan naar hartenlust rondneuzen in die boeken en voor de prijs van 50 cent per boek is de kans natuurlijk wel heel groot dat oud en jong tevreden met wat boeken de deur uit zullen gaan!

De boekenmarkt, die om 10.00 uur start en om 13.30 uur eindigt, wordt georganiseerd door Stichting ’t Oude Kinderboek (StOK). Deze Stichting heeft een collectie van zo’n 25.000 oude kinder- en jeugdboeken en biedt dubbele exemplaren tegen een klein bedrag te koop aan.

Een flink aantal boeken staat in boekenkasten in de Huiskamer van Het Stadshuus en kunnen sowieso op dagen dat de Huiskamer open is, worden gekocht. Maar voor de boekenmarkt is men het magazijn in gedoken en zijn er tientallen dozen met boeken gevuld rond onderwerpen zoals boeken van W.G. van der Hulst, de Kameleon-serie, speciale jongens- en meisjesboeken en boeken van uitgeverij Kluitman.