Keidagen Lochem

In het centrum keidagen.nl

Kermis: 10:00 – 00.00 uur

Tickets: UITVERKOCHT voor de Feesttent vanaf 21:00 uur

01/06/2019

Keidagen Zaterdag

De keidagen zijn in weer in Lochem! Dat betekend 5 dagen feest en kermis!

Kermis –  Alle dagen is de kermis open, tot 0.00 uur
Ze zijn er weer. Alle trouwe exploitanten van de Keidagen. Vertrouwde gezichten al jarenlang. De buggy’s, de botsauto’s en de snoepkraam. Iedereen staat op zijn vertrouwde plekje.

De kamelenrace. De kop van Jut, eendjes hengelen en de draaimolen. De gokkramen waar je met zwetende handen toch nog meer weer een euro in de machine gooit om die mooie knuffel te scoren. De Turbo Polyp zal weer menig rondje draaien en kinderen die vorig jaar niet durfden, gaan er dit jaar misschien met trillende knietjes in, om voor de rest van hun leven verslaafd te zijn aan het draaien, wentelen, op en neer en harder en harder gaan. Wil je het hogerop zoeken dan hebben we dit jaar de Europe Flyer. Zweef naar 40 meter hoogte en kijk al draaiend over Lochem. Ook voor mensen met hoogtevrees!

Vanaf 10:00 uur in de binnenstad – BRADERIE
Zaterdag vanaf 10 uur kun je weer naar hartenlust slenteren, genieten, kijken en leuke onverwachte cadeautjes scoren op de supergezellige Keidagen Braderie. Meer dan zestig kramen staan verspreid door de stad en verenigingen, goede doelen, particuliere hobbyisten en ondernemers stallen hun waar uit, zodat je leuke dingen kunt scoren. Van al dat slenteren krijg je vast zin in wat lekkers, en ook daar is ruimschoots in voorzien, dus kom gezellig op zaterdag naar de stad en sla je slag!

Vanaf 14:00 uur in de Feesttent

Een vol programma met:
De Mannen van Oranje, Alle bekende Nederlandstalige stampers komen voorbij: Jan Smit, Rene Schuurmans, Frans Duijts, Gerard Joling, Django Wagner, De Dikdakkers, Marco Borsato, André Hazes, Rinus, Gebroeders Ko, Nick & Simon, Guus Meeuwis, Wolter Kroes, Vinzzent, Jeroen van der Boom, Frans Bauer en ga zo maar door. De Mannen van Oranje zijn de perfecte band voor ieder evenement waar gezelligheid en meezingen gewenst is.

DJ Bjerne Ruesink, Onze eigen Lochemse DJ Bjerne zorgt er op zaterdagmiddag in de feesttent voor dat we ons zeker niet gaan vervelen! Vandaag draait hij op ons verzoek en omdat we een Hollandse middag hebben heerlijke Nederlandse meezingers en klassieke neder hits! Welkom op de Keidagen DJ BJERNE!

Rad van Avontuur, Nog nooit eerder vertoond tijdens de Keidagen: Zorg dus dat je bij deze primeur aanwezig bent! Tussen de artiesten door zullen we het RAD VAN AVONTUUR laten draaien! Koop een lootje en ontdek gelijk na het draaien van het RAD of het jouw lucky day is! Prijzen worden mogelijk gemaakt door onze fijne lokale ondernemers!

Corry Konings, al meer dan 45 jaar in het artiestenvak. Sinds zij in 1970 met Huilen is voor jou te laat in de hitparade stond is ze er eigenlijk nooit meer uit verdwenen. Een veelzijdige artieste die zaterdagmiddag de feesttent op de kop gaat zetten. Een ouderwets gezellige zaterdagmiddag met Corry Konings en de Paloma’s wordt het zeker dus kom allemaal kijken, genieten een een drankje drinken.

Vanaf 21:00 uur in de Feesttent

Luftwaffel is een gloednieuw party-collective, klaar om elke club, festival of feesttent plat te bombarderen. Verwacht een show vol dikke beats en vette meezingers met daarbij belachelijk veel special effects en gekke stunts. Luftwaffel is een DJ-act die zich onderscheidt met live zang en gebruikt in hun show ook live instrumenten. Veel afwisseling en gegarandeerd feest!

Jody Bernal, Jáááá, die van die monsterhit ‘Que Si Que No’, een #1hit, 17 jaar geleden alweer. Inmiddels is er wel één en ander gebeurd. In samenwerking met de DJ’s Fresh Coast en The Boy Next Door had hij wederom een zomerhit in 2017 te pakken met ‘La Colegiala’. Deze avond komt hij als DJ een set draaien. Dat wordt een mix vol met urban, dance en classics in de hoofdrol. Maar hij zal zelf ook nog even de microfoon grijpen voor een aantal eigen guilty pleasures, die we stiekem allemaal kennen.

Kris Kross Amsterdam. De naam is een dikke vette knipoog naar het duo dat een top 2-hit scoorde met het nummer Jump. Kris Kross Amsterdam bestaat uit de boys Jordy Huisman, MC Yuki Kempees en Sander Huisman. Met hun eclectische style gaan ze kriskras door alle muziekgenres.

vorigevolgende