Keidagen Lochem

In het centrum
keidagen.nl

Kermis: 10:00 – 00.00 uur

29/05/2019

Keidagen Woensdag

De keidagen zijn in weer in Lochem! Dat betekend 5 dagen feest en kermis!

Kermis –  Alle dagen is de kermis open, tot 0.00 uur
Ze zijn er weer. Alle trouwe exploitanten van de Keidagen. Vertrouwde gezichten al jarenlang. De buggy’s, de botsauto’s en de snoepkraam. Iedereen staat op zijn vertrouwde plekje.

De kamelenrace. De kop van Jut, eendjes hengelen en de draaimolen. De gokkramen waar je met zwetende handen toch nog meer weer een euro in de machine gooit om die mooie knuffel te scoren. De Turbo Polyp zal weer menig rondje draaien en kinderen die vorig jaar niet durfden, gaan er dit jaar misschien met trillende knietjes in, om voor de rest van hun leven verslaafd te zijn aan het draaien, wentelen, op en neer en harder en harder gaan. Wil je het hogerop zoeken dan hebben we dit jaar de Europe Flyer. Zweef naar 40 meter hoogte en kijk al draaiend over Lochem. Ook voor mensen met hoogtevrees!

Vanaf 21:00 uur in de Feesttent

DJ ROOOY!! Is een knettergekke Party DJ, die van elke gelegenheid gebruik maakt om er een feestje van te maken! Onder het Motto “U trakteert, wij draaien” zet hij door heel Nederland en ver daarbuiten de tent op zijn kop! En dat gaat zeker gebeuren op de woensdagavond in de feesttent!

GLAMOURAMA LOVES LOCHEM TOUR 2019! Hé, die naam kennen we? Dat klopt! Want zes jaar geleden stonden zij ook bij ons op de planken. Dat was een knettervette party.  En nu zijn ze weer terug met de final tour want ….. Glamourama stopt ermee na 2019. 4 superhotte zangeressen en een hele strakke band. En dat op de openingsavond.

De vrolijkste feestband van Nederland heeft een nieuwe show die bol staat van de guilty pleasures, bekende feesthits en gouwe ouwe partyknallers. Vengaboys, John Denver, AC/DC, Trafassi, Spice Girls, Paul Elstak, Ricky Martin. Werkelijk àlles komt voorbij. Denk aan de Toppers in Concert of het Foute Uur van Q Music en je hebt een aardig beeld van wat je van Glamourama! kunt verwachten. Deze band gaat een goede dosis interactie met het publiek niet uit de weg. Met het grootste gemak laten ze je meezingen en meespringen op het ritme.

vorigevolgende