Keidagen Lochem

In het centrum
keidagen.nl

Kermis: 10:00 – 00.00 uur

Tickets: € 10,00 (excl. € 1,00 servicekosten) te koop bij de VVV
Tickets zijn alleen nodig voor de Feesttent vanaf 21:00 uur

31/05/2019

Keidagen Vrijdag

De keidagen zijn in weer in Lochem! Dat betekend 5 dagen feest en kermis!

Kermis –  Alle dagen is de kermis open, tot 0.00 uur
Ze zijn er weer. Alle trouwe exploitanten van de Keidagen. Vertrouwde gezichten al jarenlang. De buggy’s, de botsauto’s en de snoepkraam. Iedereen staat op zijn vertrouwde plekje.

De kamelenrace. De kop van Jut, eendjes hengelen en de draaimolen. De gokkramen waar je met zwetende handen toch nog meer weer een euro in de machine gooit om die mooie knuffel te scoren. De Turbo Polyp zal weer menig rondje draaien en kinderen die vorig jaar niet durfden, gaan er dit jaar misschien met trillende knietjes in, om voor de rest van hun leven verslaafd te zijn aan het draaien, wentelen, op en neer en harder en harder gaan. Wil je het hogerop zoeken dan hebben we dit jaar de Europe Flyer. Zweef naar 40 meter hoogte en kijk al draaiend over Lochem. Ook voor mensen met hoogtevrees!

Vanaf 14:30 – 16:30 uur in de Feesttent

KEIKIDS – Cowboys en indianen. JAAAAAAA! Ook dit jaar in de tent een fantastisch KeiKids festival met als thema COWBOYS & INDIANEN! Alle (basisschool) kinderen zijn welkom in het Wilde Westen! Trek je mooiste indianen of cowboy outfit aan en wie weet win jij de best-dressed Keikids prijs! Er is weer van alles te doen deze middag. Voor slechts 1 muntje (of 2,50) koop je een stempelkaart waarna het feest kan beginnen.

Vanaf 21:00 uur in de Feesttent

DJ Rob de Jong. Off course is ook op de vrijdag onze DJ Rob de Jong is er bij. Anders is voor ons het feestje ook niet compleet. Of hij nog iets anders gaat doen dan andere jaren? Dat is natuurlijk nog een verrassing. Één ding is zeker: hij zal er alles aan doen om jullie naar hogere sferen te brengen! Hogere sferen? Hoe dan? Dat merk je snel genoeg! Sluit je ogen, laat je meevoeren in het feestgedruis!

Jawohl! ist Supertoll! Deutsche Partymusik, Schlagerhits, grosse après-ski knallers afgewisseld mit Deutsche Rockstimmung und die beste Niederländische feesthits und so weiter. Von schnaps tot sauerkraut, Jawohl weet hoe je een feestje bouwt! We feesten Atemlos durch die Nacht und dan zwaaien we met alle hände zum Himmel. Nur noch met die schuhe an steht die Sonne noch am Horizon en straalt Ein Stern die deinen Namen tragt.

One Two Trio! De ultieme feestband die doorbrak met hits als ‘Juffrouw Toos‘ en ‘10 Kleine Tuinkabouters‘, is inmiddels uitgegroeid tot een gevestigde naam als het gaat om feest! Live gespeeld en gezongen topentertainment met veel humor, interactie en een bijzonder aanstekelijk enthousiasme.

vorigevolgende