Keidagen Lochem

In het centrum
keidagen.nl

Kermis: 10:00 – 00.00 uur

Tickets: € 10,00 (excl. sevicekosten) t.z.t. te koop bij de VVV
Tickets zijn alleen nodig voor de Feesttent vanaf 21:00 uur

30/05/2019

Keidagen Donderdag

De keidagen zijn in weer in Lochem! Dat betekend 5 dagen feest en kermis!

Kermis –  Alle dagen is de kermis open, tot 0.00 uur
Ze zijn er weer. Alle trouwe exploitanten van de Keidagen. Vertrouwde gezichten al jarenlang. De buggy’s, de botsauto’s en de snoepkraam. Iedereen staat op zijn vertrouwde plekje.

De kamelenrace. De kop van Jut, eendjes hengelen en de draaimolen. De gokkramen waar je met zwetende handen toch nog meer weer een euro in de machine gooit om die mooie knuffel te scoren. De Turbo Polyp zal weer menig rondje draaien en kinderen die vorig jaar niet durfden, gaan er dit jaar misschien met trillende knietjes in, om voor de rest van hun leven verslaafd te zijn aan het draaien, wentelen, op en neer en harder en harder gaan. Wil je het hogerop zoeken dan hebben we dit jaar de Europe Flyer. Zweef naar 40 meter hoogte en kijk al draaiend over Lochem. Ook voor mensen met hoogtevrees!

Vanaf 13:30 uur in de binnenstad
Het leukste straattheater in o.a. de Molenstraat, Bierstraat, Smeestraat en de Oosterwal. Voor het complete overzicht van alle artiesten en de locaties en tijden kijk op: keidagen.nl/theater

Vanaf 14:00 uur in de Feesttent

DJ Rob de Jong. Off course, onze DJ Rob de Jong is er ook dit jaar weer bij. Anders is voor ons het feestje ook niet compleet. Of hij nog iets anders gaat doen dan andere jaren? Dat is natuurlijk nog een verrassing. Één ding is zeker: hij zal er alles aan doen om jullie naar hogere sferen te brengen! Hogere sferen? Hoe dan? Dat merk je snel genoeg! Sluit je ogen, laat je meevoeren in het feestgedruis!

Take2Music. Vorig jaar waren Brigitte en Frank nog niet van het podium af of ze smeekten bijna of ze in editie 2019 weer op de planken mochten staan. Nou…. Nee, gekkigheid wij hebben er net zo van genoten als zij hebben gedaan, dus het was voor ons de beste invulling op deze Hemelvaartsdag. Nachtegaaltje Brigitte en muzikaal talent Frank zijn samen het duo Take2Music. Voor wie niet heeft opgelet en niet leest: DIT DUO ZAT VOORHEEN IN DE TRAINBAND. Oh die! Ja die. Anyway, op deze ultieme Hemelvaartspartymiddag komen de hits vanaf de jaren ’60 tot nu voorbij en in wel drie verschillende talen. Jazeker van een Deutsche slager, tot een Hollandse meezinger en een heerlijke Engelse ballad.

Vanaf 21:00 uur in de Feesttent

Een avond met H6. Bloed, zweet en tranen en De vlieger; iedere band zal het een keer voor je spelen. Maar een avond met H6 is toch net even anders.
Mooi gezegd, maar hoe dan? Een 13-koppige 100% live band met bas, drums, toetsen, gitaar, stevige blazersectie, uitstekende backing vocals en swingende percussionist in het midden zorgen voor een lekker sound. Oh ja, niet te vergeten de zanger/initiator/gitarist Luuk Nengerman, die het totaalplaatje compleet maakt. Zeg maar niets meer, geef mij je angst, want ik leef mijn eigen leven en geef me daarna een laatst rondje! Tot dan.

DJ Rob de Jong. Ook de donderdagavond ontbreekt onze eigen top DJ niet! Anders is voor ons het feestje ook niet compleet. Of hij nog iets anders gaat doen dan andere jaren? Dat is natuurlijk nog een verrassing. Één ding is zeker: hij zal er alles aan doen om jullie naar hogere sferen te brengen! Hogere sferen? Hoe dan? Dat merk je snel genoeg! Sluit je ogen, laat je meevoeren in het feestgedruis!

vorigevolgende