VOC Detmerskazerne

Kazerneplein 6
7211 BM Eefde

Opgave
Veteranen, ex-dienstplichtigen, thuisfront en/of andere geïnteresseerden kunnen zich opgeven voor 26 april op het e-mailadres: esthervandijk@svon.nl. Vermeld dan duidelijk met hoeveel personen u komt.
Eigen bijdrage is € 10,- per persoon inclusief 2 drankjes.

VOC geopend vanaf 12:00 uur. Parkeren voor de deur is gratis (binnenplaats).

28/04/2018

Blauwe Hap VOC Detmers Eefde

Blauwe Hap bij Stichting Veteranen Oost Nederland.

Op zaterdag 28 april organiseert Stichting Veteranen Oost Nederland (SVON) een ouderwetse ‘blauwe hap’ in het Veteranen Ontmoetingscentrum Detmerskazerne in Eefde. Voor een kleine bijdrage kunnen gasten vanaf 17.30 uur aanschuiven en met andere veteranen, ex-dienstplichtigen en/of zijn of haar thuisfront genieten van een echte ‘Blauwe Hap’. Onder het genot van muziek (op groot scherm) van o.a. de Veteranen Top 50 of nummers van uitzendingen op verzoek is mogelijk.

Evenementen 
‘’Omdat wij van SVON veteranen, ex-dienstplichtigen en/of thuisfront zich graag thuis willen laten voelen op onze ontmoetingscentra, hebben wij gekozen voor wederom een herkenbare en heerlijke ‘Blauwe Hap’. Naast lezingen en dus een ‘’etentje’ met andere mensen, willen wij in de toekomst meer van dit soort evenementen organiseren, aldus veteraan en vrijwilliger Niels van Bockel’’.