Dorpshuus Hoeflo

Hulstweg 6
7217 SZ Harfsen

Tijd: 16:30 tot 18:30 uur

18/09/2018

Beursvloer

Wat is de Beursvloer van de Lochemse Uitdaging? 
Op de maatschappelijke Beursvloer bieden we maatschappelijke organisaties en bedrijven de kans om iets voor elkaar te betekenen. Knelpunten van verenigingen en stichtingen op het gebied van Menskracht, Materialen en Middelen (3 M’s) worden door het bedrijfsleven opgelost met gesloten beurs. Verenigingen en stichtingen bieden op hun beurt een tegenprestatie die past bij het karakter van hun vereniging en de match met het betreffende bedrijf. In één uur tijd onderhandelen ze samen over vraag en aanbod en maken matches met elkaar. Zo brengen we matches tot stand die op de korte termijn concreet oplossingen bieden en op de lange(re) termijn mensen met elkaar verbinden.

Dit jaar zal de beursvloer plaatsvinden op dinsdag 18 september a.s vanaf 16:30 tot 18:30 uur, in het dorpshuus Hoeflo in Harfsen. De officiële opening wordt gedaan door burgemeester Sebastiaan van ‘t Erve van de gemeente Lochem. Bent u een maatschappelijk betrokken ondernemer en wilt u iets betekenen voor de maatschappelijke organisaties in de gemeente Lochem meld u dan nu aan via de website! Of bent u een maatschappelijke organisatie (stichting, vereniging) en heeft u een vraag op het gebied van de 3 M’s, ook u kunt zich dan aanmelden.

Samen maken wij de gemeente Lochem een stukje mooier! Aanmelden kan via de website: www.lochemseuitdaging.nl/activiteiten/beursvloer