De Boskoele

Lindeboomweg 6A
7213 LS Gorssel

Tussen 9.30 uur en 14.00 uur gaan vrijwilligers in de weer om de laatste hand te leggen aan het zwembad(terrein) zodat alles er bij de opening spic en span uitziet.

Klusdag bij zwembad De Boskoele

Op zaterdag 15 april organiseert zwembad De Boskoele in Gorssel een klusdag. Iedereen die een ochtendje een helpende hand wil bieden is van harte welkom. Tussen 9.30 uur en 14.00 uur gaan vrijwilligers in de weer om de laatste hand te leggen aan het zwembad(terrein) zodat alles er bij de opening spic en span uitziet.

De afgelopen weken is er op het zwembad een hoop werk verzet. Het water wordt zwemklaar gemaakt, zonnecollectoren doen hun werk, de kassa/kiosk wordt ingericht, de ligweide wordt weer omgetoverd tot een groen biljartlaken en het terrasmeubilair wordt klaargezet. En daarnaast heeft het de bodem van een deel van het ondiepe bad een nieuwe coating gekregen. Daarvoor is tijdelijk een tent geplaatst omdat de bodem droog moest zijn.

We zijn nog niet helemaal klaar en kunnen voor de laatste loodjes nog wat hulp gebruiken. Iedereen die wil helpen, is van harte welkom op zaterdag 15 april van 9.30-14.00in De Boskoele aan de Lindeboomweg 6a in Gorssel. De klussen zijn zeer divers, er is voor iedereen wat wils. Je kunt helpen bij tuinwerkzaamheden, schoonmaken, grasmaaien, het springkussen gereed maken en schilderwerkzaamheden. Je hoeft geen ervaren klusser te zijn. Alle hulp is welkom.

Uiteraard wordt er goed voor u gezorgd. Met verse broodjes, koffie en thee maken we er ook een gezellige dag van. Kijk voor meer informatie op www.zwembaddeboskoele.nl, meld je aan via e-mail jorrit@zwembaddeboskoele.nl of kom langs en kijk wat je voor het zwembad kunt betekenen. Zodat we straks allemaal weer kunnen genieten van ons zwembad

We zien je bij De Boskoele!