Locatie: De Boekhorst

Boekhorstlaan 2
Lochem

Tijd: 18.30 uur

Voor €60,- pp excl. drank geniet je van deze prachtige plek van een welkomstdrankje, een heerlijk driegangendiner met live muziek en kun je gebruik maken van de pendelservice.

23/06/2017

Sunny’s wine & dine Garden

Stel je voor…..een heerlijke dag, mooie locatie, zomerse sferen, heerlijk eten, goede wijnen en relaxte muziek.
In een prachtige setting geniet je van buitengewoon lekker eten en een goede wijn.
Ondertussen kan je genieten van een mooie landelijke omgeving en een fijne muzikale omlijsting.

Tijdens Sunny’s wine & dine Garden beleef je een ultieme zomerse avond op de prachtige locatie Boerderij Erve de Boekhorst. Deze karakteristieke historische plek wordt omgetoverd tot een sfeervolle zomerse setting waar je kan genieten van een culinaire verwennerij.

Je wordt ontvangen met een heerlijk zomers drankje en de fijne klanken van toetsenist Tim van Buitenen en zangeres Bo Kerkhoff. Dit professionele duo vertolkt op een sfeervolle, aangename manier prachtige zomerse nummers.

Alleen het diner al is een plaatje op zich. Top Kok Gidy van Gaans van  Atelier de Beleving zorgt niet alleen voor een heerlijk bereid biologisch diner met de lekkerste lokale ingrediënten, hij maakt er een echte beleving van door buiten te koken op open vuur, ketels, rookton, grill en tajine. Alleen al heerlijk om naar te kijken en dan mag je het ook nog opeten.

Na het diner kan je plaats nemen bij een lekker kampvuurtje en met een drankje en een muziekje genieten van de ondergaande zon.

Om in stijl te arriveren op de dinerlocatie is er gezorgd voor een pendelservice vanaf de grote markt in Lochem naar Boerderij Erve de Boekhorst en terug. Hier kun je gratis gebruik van maken.

Laat even weten via cindy@cin-in.nl met hoeveel personen je hiervan gebruik zou willen maken. Natuurlijk is de locatie ook goed te bereiken met eigenvervoer of met de fiets. Ook als er speciale dieetwensen zijn kun je een mailtje sturen naar cindy@cin-in.nl de chef zorgt dan voor een passend menu.

Wij zorgen voor een onvergetelijke, sfeervolle avond voor jouw en je vrienden.
Reserveer jullie tafel op www.sunnysgarden.nl of koop je tickets bij VVV Lochem.

vorigevolgende